
همانطور که میدانید، روغنی که برای پخت و پز یا تهیه سس و سالاد مورد استفاده قرار میگیرد، به دلیل نقطه دود پایین، برای سرخ کردن طولانیمدت و عمیق مواد غذایی با حرارت بالا مناسب نیست. بنابر این باید از روغنی استفاده کرد که در دما های بالا نسوزد و ضرری به سلامتی ما وارد نکند. علاوه بر این بهتر است از روغنی استفاده شود که خواص روغن های مختلف مانند زیتون ، کنجد ، آفتابگردان و کانولا را در خود حفظ کرده و همچنین از پالم در تهیه آن استفاده نشده باشد.
روغن سرخ کردنی حاوی روغن کنجد بروج
همانطور که اطلاع دارید روغن کنجد دارای خواص فراوان است و برای سلامتی انسان مزایای بسیاری دارد. دسته ی اول از خانواده روغن های سرخ کردنی بروج که در تولید آن از روغن کنجد استفاده شده با حفظ مقادیر زیادی از این خواص ، تمامی ویژگی های یک روغن سرخ کردنی ایده آل را نیز دارد.

مشاهده این محصول در فروشگاه اینترنتی بروج
روغن سرخ کردنی حاوی روغن زیتون بروج
عضو دوم این خانواده ، روغن سرخ کردنی حاوی روغن زیتون است. روغن زیتون یکی از بهترین چاشنی ها برای تهیه انواع غذاست و حالا می توان این ویژگی ها را در یک روغن سرخ کردنی کامل در کنار هم داشت. روغن زیتون سرشار از اسید های چرب غیر اشباع است که به سلامت قلب و عروق انسان کمک بسیاری می کند.

مشاهده این محصول در فروشگاه اینترنتی بروج